Highlights til dig

2019 ligger foran os, og vi glæder os til at præsentere et år med events og indsatser til dig, der arbejder professionelt med mad.

 

Her er et udpluk af vores største mad-fyrtårne. Sæt kryds i kalenderen og tag fat i os, hvis du vil med.

DAGLIGVAREHANDLEN

Detailpriserne
Drømmer du om at stå på podiet, når årets store branchepriser overrækkes? Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen blænder op igen i 2019.
Hvornår: Indstilling åbner den 5. februar
Hvor: Awardshow på Hindsgavl Slot, Middelfart
Kontakt: Chefkonsulent Vickie Enné Ryge (Slagterprisen + Mejeriprisen) eller chefkonsulent Lærke Kirstine Lund (Frugt- og grøntprisen) (se kontaktbokse)

Fødevaredagen
Årets store faglige branchedag – fyldt med ny viden om fødevarer og friske indsigter om forbrugerne. Vælg dit helt eget spor gennem dagen.
Hvornår: 24. september
Hvor: Hindsgavl Slot, Middelfart
Mere info: https://goderaavarer.dk/events-og-aktiviteter/foedevaredagen
Kontakt: Seniorkonsulent Maiken Rohde Persson (se kontaktboks)

Ost & iscenesættelse
Vi inviterer de mejeriansvarlige fra dagligvarekæderne til osteakademi. Lær nyt om hvordan du kan skabe den bedst mulige scene for osten og booste dit salg.
Hvornår: Sommer/efterår
Hvor: Ikke offentliggjort endnu
Kontakt: Chefkonsulent Vickie Enné Ryge (se kontaktboks)

Griseakademiet
I 2019 går Landbrug & Fødevarer i luften med et nyt griseakademi. Akademiet er for dagligvarekæder, der elsker gris, og som gerne vil have inspiration og bidrage til at løfte værdien af gris. I første omgang vil akademiet bestå af masterclasses, talks og tastings. På sigt skal Griseakademiet blive et hus for innovation, viden og udvikling.

Hvornår: Program for akademiets aktiviteter i efteråret udkommer ultimo marts
Hvor: Forskellige locations
Input: Kontakt os hvis du har emner til masterclasses, talks eller tastings
Kontakt: Chefkonsulent Andreas Buchhave eller Vickie Enné Ryge (se kontaktbokse)

FOODSERVICE (grossister, kantiner, restauranter osv.)

Kantineprisen og Økologiske køkkenroser
Hvor ligger landets bedste kantine? Og hvilke offentlige køkkener fortjener ekstra ros? Stærke juryer kigger på feltet og hædrer de, der gør en forskel for mange hver eneste dag.
Hvornår: Indstilling åbner den 5. februar
Hvor: Awardshow på Hindsgavl Slot, Middelfart
Kontakt: Chefkonsulent Lone Marie Eriksen (Kantineprisen) eller chefkonsulent Andreas Buchhave (Økologiske køkkenroser) (se kontaktbokse)

Fødevaredagen
Årets store faglige branchedag – fyldt med ny viden om fødevarer og friske indsigter om forbrugerne. Vælg dit helt eget spor gennem dagen.
Hvornår: 24. september
Hvor: Hindsgavl Slot, Middelfart
Mere info: https://goderaavarer.dk/events-og-aktiviteter/foedevaredagen
Kontakt: Chefkonsulent Andreas Buchhave (se kontaktboks)

Ost & iscenesættelse
Har du lyst til at lære mere om hvordan du iscenesætter osten i din kantine. Vi byder på osteakademi med dygtige kokke og glæder os til at dele vores indsigter og viden med dig.
Hvornår: Sommer/efterår
Hvor: Ikke offentliggjort endnu
Kontakt: Chefkonsulent Vickie Enné Ryge (se kontaktboks)

Griseakademiet
I 2019 går Landbrug & Fødevarer i luften med et nyt griseakademi. Akademiet er for foodservice-aktører, der elsker gris, og som gerne vil have inspiration og bidrage til at løfte værdien af gris. I første omgang vil akademiet bestå af masterclasses, talks og tastings. På sigt skal Griseakademiet blive et hus for innovation, viden og udvikling.

Hvornår: Program for akademiets aktiviteter i efteråret udkommer ultimo marts
Hvor: Forskellige locations
Input: Kontakt os hvis du har emner til masterclasses, talks eller tastings
Kontakt: Chefkonsulent Andreas Buchhave eller Vickie Enné Ryge (se kontaktbokse)

Årets ret med Gris
I 2018 løb Restaurant BARR med sejren. Nu er vi spændte på hvem, der vinder prisen i år. Måske dig og din restaurant?
Hvornår: Du kan indstille din restaurant allerede nu. Se hvordan du indstiller her:
https://goderaavarer.dk/events-og-aktiviteter/aarets-ret-med-gris#2019
Kontakt: Konsulent Anders Nicolajsen (se kontaktboks)

Økologi-Kongres
På fødevarebranchens store kongres inviterer vi til partnerskabsmøder for økologiske producenter og aftagere fra foodservice. Bliv opdateret på økologien og mød din fremtidige kunder eller leverandør(er) her.
Hvornår: 20. og 21. november
Hvor: Vingsted Hotel og konferencecenter, Vejle
Kontakt: Chefkonsulent Andreas Buchhave (se kontaktboks)

FØDEVAREUDDANNELSERNE

Food Fighters
Vi tager 12 unge fra uddannelserne med på en roadtrip i det økologiske Danmark.
Har du lyst til at vide meget mere om økologi – og samtidigt opbygge et stærkt tværfagligt netværk?
Hvornår: Forår
Hvor: Vi skal på tur i hele Danmark
Mere info: Følg med på goderåvarer.dk
Kontakt: Konsulent Anders Nicolajsen (se kontaktboks)

Fra greb til gaffel
Kommende kokke og landmænd bytter plads i en uge - og bliver kloge på hinandens virkelighed. Er du én af delene, så har du måske lyst til at være med?
Hvornår: September
Hvor: Vi har praktikpladser i hele Danmark
Mere info: Følg med på goderåvarer.dk
Kontakt: Konsulent Anders Nicolajsen (se kontaktboks)

Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

Chefkonsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394419

Mobil +4520862871


 

Vickie Enné Ryge

Vickie Enné Ryge

Chefkonsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394262

Mobil +4541932970


Andreas Buchhave Jensen

Andreas Buchhave Jensen

Chefkonsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394010

Mobil +4528960830


 

Lone Marie Eriksen_02

Lone Marie Eriksen

Chefkonsulent, Fisk & Skaldyr - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394028

Mobil +4524263033


Anders Nicolajsen

Anders Nicolajsen

Konsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394405

Mobil +4553645853


Maiken Rohde Persson

Maiken Rohde Persson

Seniorkonsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394375

Mobil +4530831069