Danmarks dygtigste madhåndværkere hyldet med flotte priser

Stort tillykke til vinderne af af årets fødevarepriser. De blev overrakt til de madprofessionelle, der i det forgangne år har skubbet til grænserne og haft modet til at gå forrest på vegne af hele fødevarebranchen.

Vindere af Fødevarepriserne 2020

 

Glæden var til at føle på hos de stolte vindere, som kunne gå hjem fra Fødevaredagen med lidt mere end bare oplevelsen. På scenen i de flotte rammer på Hindsgavl Slot fik landets bedste madhåndværkere overrakt trofæer, diplomer og blomster mens de blev rost af juryen og fik applaus. Fælles for alle 8 vindere af Landbrug & Fødevarers fagpriser er, at de har formået at gøre en ekstra indsats indenfor deres respektive felt i et år, der set i coronavirussens lys, har budt på flere udfordringer end normalt.

Nedenfor kan du læse mere om alle vinderne, og hvorfor de har vundet prisen som landets skarpeste fagpersoner i fødevarebranchen.

Vindere 2020

Frugt- og grøntprisen

Frugt- og grøntprisen i kategorien ’Discountkæder’
Frugt- og grøntansvarlig Martin Rysgaard Hansen, Rema 1000, Fårevejle.

Frugt- og grøntprisen i kategorien ’Super- og hypermarkeder’
Frugt- og grøntansvarlig Uffe Larsen, MENY, Fredericia.

Priserne gives til supermarkedet og discountbutikken, der med en fokuseret indsats på butikkernes grønne guld, har fået kunderne til at putte frugt og grønt i indkøbsvognen. Det har man været særligt gode til hos vinderne fra REMA 1000 i Fårevejle hvor frugt- og grøntansvarlig Martin Rysgaard Hansen og frugt- og grøntansvarlig Uffe Larsen fra MENY i Fredericia har stået i spidsen.

Læs mere om vinderne af Frugt- og grøntprisen

Slagterprisen

Slagterprisen i kategorien ’Slagtere i super- og hypermarkeder’
Slagtermester Christian Balle, MENY Domus Vista, Frederiksberg.

Slagterprisen i kategorien ’Privatslagtere’
Slagtermester Peter Lindholm Nielsen, Slagter Friis, Frederiksberg i København.

Med flotte udskæringer af høj kvalitet, respekt for fagets traditioner og et ekstraordinært fokus på nytænkende, bæredygtige og smagfulde oplevelser, er dette års vindere af slagterprisen Slagtermester Christian Balle MENY Domus Vista, Frederiksberg og Slagtermester Peter Lindholm Nielsen Slagter Friis, Frederiksberg.

Læs mere om vinderne af Slagterprisen

Mejeriprisen

Mejeriprisen i kategorien ’Discountkæder’
Mejeriansvarlig James Dobson, Rema 1000, Stenlille.

Mejeriprisen i kategorien ’Super- og hypermarkeder’
Mejeriansvarlig Lise Salomonsen, Salling Super, Aarhus.

Vinderne af dette års mejeripris, tilfalder Mejeriansvarlig James Dobson REMA 1000, Stenlille og Mejeriansvarlig Lise Salomonsen Salling Super, Aarhus grundet butikkernes innovative tilgang til at friste kunderne ved at sætte kategorien i centrum.

Læs mere om vinderne af Mejeriprisen

Kantineprisen

Kantineprisen i kategorien ’Kantiner i virksomheder’
Køkkenchef René Skovgaard Madsen, Normal, Compass Group.

Dette års vinder af kantineprisen arbejder hårdt efter den gode madoplevelse, og har formået at skubbe vores forventninger til både smag og kvalitet. Derfor skal der lyde et stort tillykke til Køkkenchef René Skovgaard Madsen Normal, Compass Group.

Læs mere om vinderen af Kantineprisen

kØkkenprisen

kØkkenprisen i kategorien ’Økologi i offentlige køkkener’
Køkkenet, Vallekilde Højskole, Hørve

Prisen er en hyldest til de madprofessionelle fagfolk, der sætter økologien højest på dagsordenen i de offentlige køkkener, og som gennem deres brug af smagfulde råvarer, skaber en holistisk og helstøbt madoplevelse. Stort tillykke til vinderen: Køkkenet Vallekilde Højskole, Hørve.

Læs mere om vinderen af kØkkenprisen