Osten og fremtiden

Vi ser ind i en fremtid med vigtige drivere som bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi. Hvordan placerer kategorien ost sig her? Mød Landbrug & Fødevarer analysechef, Per Vesterbæk, som står klar med bud.

Foto af Thanos Pal via Unsplash

Markedsudvikling er vores hjertebarn, og derfor følger vi levende med i alt hvad der sker med kød, mejeri, fisk og planter. Analysechef Per Vesterbæk arbejder med forbrugerindsigter og holder øje med hvordan tidens trends har effekt på fødevarekategorierne. Vi har bedt ham om at zoome ind på kategorien ost i fremtiden.

Det er er der blevet en 35-minutters talk ud af + en lille sammenklip med highlights. Oplev begge dele her på siden og få et indblik i vores forventninger til fremtidens forbrug.

Se pdf


Se Per Vesterbæks fulde oplæg

Mette Gammicchia

Mette Jasper Gammicchia

Chef for Marked & Ernæring - Marked & Ernæring

Telefon +4533394268

Mobil +4527245668