Undersøgelse: Hvor står foodservice efter covid-19

Er du en del af foodservice? Så har vi brug for fem minutter af din tid til at hjælpe os med at undersøge, hvordan branchen kommer videre fra et år med corona-uro til at have fokus på værdiskabelse.

 

Nedlukninger, hjælpepakker og afstandskrav. Covid-19 har været hård ved foodservicebranchen, der efter et år med massive udfordringer, så småt er ved at komme tilbage til en normal hverdag, med gæster til bords og mad ud af køkkenet.

Men hvordan kommer branchen videre herfra og tilbage til en verden med fokus på værdiskabelse? Det vil vi gerne spørge dig, der arbejder i foodservice om. 

Vi ved godt, at de færreste har tid til spørgeskemaundersøgelser, men vi håber alligevel, at du vil prioritere at give dine input til, hvordan hele foodservicebranchen kan bevæge sig fremad efter en tid med covid-19.

Del din stemme ved at svare på nedenstående spørgeskema via linket. Det handler om dig og dit syn på dilemmaer, bæredygtighed og råvarevalg i foodservicebranchen.

Find spørgeskemaundersøgelsen her

Vi spørger aktører fra alle dele af hotel- og restaurationslivet samt de private og offentlige køkkener. Vi glæder os til at dele svarene med dig og dine kolleger for sammen at blive klogere på, hvordan vi driver branchen fremad.

Om analysen
Analysen er udviklet i et samarbejde mellem Horesta, Kost- og Ernæringsforbundet, Landbrug & Fødevarer og Kantar Gallup.
Der bliver ikke udleveret person- eller virksomhedsoplysninger i forbindelse med denne undersøgelse. Sidst i undersøgelsen kan du vælge at oplyse om jobtitel og virksomhedsnavn, men du kan også vælge at være helt anonym. Det er helt op til dig.


Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

Chefkonsulent - Marked & Ernæring

Telefon +4533394419

Mobil +4520862871


 

Anders Nicolajsen

Anders Nicolajsen

Seniorkonsulent (foodservice, gastronomi og udvikling) - Marked & Ernæring

Telefon +4533394405

Mobil +4553645853