Skal du med til Masterclass - Best of the Best?

Vil du være endnu skarpere på, hvordan branchen og du selv kan arbejde med de bedste danske råvarer, så tag med, når vi afholder gastronomisk Masterclass – ’Best of the Best’.

Masterclass - Best of the Best


Endnu en gang afholdes kokkekonkurrencerne ”Årets Ret med…”, der hylder det gastronomiske arbejde med gode råvarer og som noget nyt i år, er Årets Ret med Økologisk Ost med for første gang nogensinde. Økologisk ost får nemlig større og større fodfæste blandt landets bedste restaurationer, og konkurrencen sætter således fokus på topgastronomiens håndværk og smagfulde kreationer med økologisk ost.

Derfor sætter Landbrug & Fødevarer nu fokus på de bedste danske råvarer og hvordan du som arbejder professionelt med gastronomi, kan få mest mulig ud af dem gennem en masterclass.

Masterclass – ’Best of the Best’
Masterclassen – ’Best of the Best’ afholdes mandag d. 28. november hos Kopenhagen Fur, Glostrup, og du kan bl.a. se frem til:

Del 1 (Økologisk ost i detail)

Stiller skarpt på den økologiske oste forbruger. Hvad kan drive vækst på økologiske oste, og hvordan kan vi få omsat denne viden i butik? 

  • Få den seneste viden fra en netop gennemført forbrugeranalyse, der kan sætte retning for at vækste økologiske oste - Oplæg v. forbrugersociolog L&F Nina Preus. 

  • Indsigt fra butikstest og toolbox til aktivering hos den enkelte købmand og kæde - Oplæg v. chefkonsulent Eva Kunnerup Mohrsen.

OBS. Deltagere på anden del kan slutte sig til fra kl.11

Del 2 (Fællesdel og fokus på foodservice)

Faglige oplæg samt inspiration til arbejdet med de bedste danske råvarer - i år stilles der skarpt på Økologisk Ost og Gris.

  • Hvordan kan vi arbejde med økologiske oste? - Oplæg og smagning v. Rasmus Palsgård, tidligere deltager i Masterchef, madskribent og del af juryen til Årets Ret med Økologisk Ost og Årets Ret med Gris.

  • Rundvisning og frokost hos dette års kantineprisvinder Sofie Rosa Randall fra Jespers Torvekøkken hos Kopenhagen Fur.

  • Oplev Michael Museth - kok, slagter, exceptionel madhåndværker og indehaver af Folkets Madhus som viser hvordan han arbejder med forædling og iscenesættelsen af smagen for at få mest mulig værdi ud af råvaren - Gris.

Du kan hente det fulde program for foodservice her. 

Som afslutning på masterclassen vil du komme med til kåringen af kokkekonkurrencerne:

Årets Ret med Økologisk Ost

Årets Ret med Fisk & Skaldyr

Årets Ret med Gris

På Axelborg i København, hvor du også vil kunne overvære lanceringen af dette års Whiteguide.  

Hvis Masterclass – ’Best of the Best’ lyder som noget for dig, så kontakt Seniorkonsulent i Landbrug & Fødevarer Kristian Grut på krpg@lf.dk for mere information.



Kristian Ploug Grut