Skal du med til masterclass om økologisk ost?

Økologisk ost vinder indpas i de danske restauranter, der har fundet værdi i de mange oste. Vil du være endnu skarpere på, hvordan branchen og du selv kan arbejde med økologisk ost, så tag med, når vi afholder gastronomisk masterclass med økologien i centrum.

 

I 2022 afholdes kokkekonkurrencen Årets Ret med Økologisk Ost for første gang nogensinde. Konkurrencen sætter fokus på topgastronomiens håndværk og smagfulde kreationer med økologisk ost, og det er der en ganske særlig grund til.

Økologisk ost får nemlig et større og større fodfæste blandt landets bedste restaurationer, og derfor sætter Landbrug & Fødevarer nu fokus på, hvordan du der arbejder professionelt med gastronomi, kan få mest mulig ud af de økologiske oste.

En masterclass for feinschmeckere
Masterclassen om økologisk ost afholdes mandag d. 28. november, og vil tage dig igennem de mange facetter og kulinariske muligheder, som de lokale økologiske oste byder på og der vil blive zoomet ind på værdien og historiefortællingen af økologisk ost.

På masterclassen vil du b.la. kunne opleve feinschmeckeren Rasmus Palsgård, der vil give tips og tricks til, hvordan man bedst iscenesætter de økologiske oste.
Rasmus Palsgård er en del af juryen til dette Årets Ret med Økologisk Ost 2022 og vil også give indsigter i, hvad han har oplevet af tendenser indenfor økologisk ost gennem hans virke som jurymedlem i konkurrencen.

Masterclassen afsluttes med, at du vil komme med til kåringen af Årets Ret med Økologisk Ost 2022 på Axelborg i København, hvor du også vil have mulighed for at overveje lanceringen af dette års Whiteguide.

Hvis masterclassen om økologisk ost lyder som noget for dig, så kontakt Seniorkonsulent i Landbrug & Fødevarer Kristian Grut på krpg@lf.dk for mere information.


Kristian Ploug Grut

krpg@lf.dk - Marked & Ernæring

Seniorkonsulent

Mobil +4530637372