Stort tillykke til Danmarks dygtigste madhåndværkere

Der er mennesker, som altid yder sit bedste. Gør noget særligt. Går forrest. Sådan er vinderne af Landbrug & Fødevarers 11 fagpriser, som blev hyldet foran hele branchen på Fødevaredagen.

 

Glæden var stor hos de stolte vindere, som blev hyldet af kollegaer fra hele fødevarebranchen på Fødevaredagen. Vinderne fik rosende ord med på vejen, da de fik overrakt trofæ, diplomer og blomster på scenen. Se hvor branchens dygtigste fagpersoner hører til og hvorfor de løb med sejren.

Frugt- og grøntprisen
Ekstraordinært fokus på kundeoplevelse og iscenesættelse af frugt og grønt lokker flere af de sprøde sager i forbrugernes indkøbskurve. Og det indkasserer også en Frugt- og grøntprissejr til Netto i Hornbæk og Meny Domus Vista på Frederiksberg.

Læs mere om vinderne af Frugt- og grøntprisen

Slagterprisen
Slagter Christiansen fra Fanø og Meny Mågebakken i Odense løb i år med sejren af de eftertragtede Slagterpriser. Fælles for vinderne er, at de er særligt skarpe på håndværkstraditionerne – til gavn for den gode smag.

Læs mere om vinderne af Slagterprisen

Mejeriprisen
Butikker, der frister kunderne med mejeriprodukter på hele kunderejsen, er fællesnævneren for årets to vindere af Mejeriprisen. Meny i Aalborg SV og Aldi i Aabybro løb med sejren.

Læs mere om vinderne af Mejeriprisen

Kantineprisen
En kantine der sætter barren højt, arbejder aktivt med FN’s verdensmål og tager stilling til alt fra valg af lokale leverandører til sæsonens lokale råvarer kendetegner årets Kantineprisvinder. Trelleborg Sealing Solutions i Helsingør har Danmarks bedste kantine. 

Læs mere om vinderen af Kantineprisen

Økologiske Køkkenroser
Fokus på målgruppe, måltidsoplevelse og brug af årstidens råvarer belønner fire køkkener med prisen ’De Økologiske Køkkenroser’. Prisen hylder fagfolk, der slår et ekstra slag for økologien.

Læs mere om vinderne af Økologiske Køkkenroser