Årets ret med Gris: Mød de nominerede

Ud af kriser springer ofte innovation. Landbrug og Fødevarer inviterer til gastronomisk festdag, når Årets ret med Gris 2020 kåres digitalt i samarbejde med White Guide. Og du er velkommen på første række.

 

Som noget nyt i 2020, har Årets Ret med Gris været på farten, rundt om i Danmark. Fremfor en traditionel kokkekonkurrence, er der i år nedsat en jury af dygtige fagfolk og madanmeldere der under corona-venlige forhold har været på besøg hos de nominerede. De nominerede har altså præsenteret deres nominerede retter i vante rammer, i egne restauranter og med fokus på deres unikke oplevelse.

”Det har været et anderledes år, hvor coronaen har dikteret formatet. Heldigvis viser det sig at kokkene på hjemmebane nærmest er endnu skarpere end når man afvikler traditionelle konkurrencer. Oplevelsen er at selv under corona-restriktioner, brillerer de dygtige kokke med et uhørt højt niveau, nye niveauer af velsmag og en knivskarp fortolkning af grisen som råvarer. At være på besøg på de nomineredes hjemmebane gjorde oplevelsen og udførslen af Årets Ret med Gris endnu stærkere”, fortæller markedskonsulent for foodservice og gastronomi Anders Nicolajsen.

Landbrug & Fødevarer er stolte af at kunne præsentere de nominerede til Årets ret med Gris – denne gang digitalt. Mød kokkene og oplev deres retter i fem smukke film, der bringer dig tæt på de kreative kræfter og skønne råvarer, der sætter rammen for Årets ret med Gris 2020.

Årets ret med Gris overrækkelse i samarbejde med White Guide – skal du med?
Den digitale løsning byder på anderledes muligheder, så i år kan alle komme med til prisoverrækkelsen. Den 30/11 2020 afholder Landbrug og Fødevarer i samarbejde med White Guide et Digitalt Smagssymposium.

Her kan du møde toppen af dansk smag, når køkkenchef Rasmus Munk fra Restaurant Alchemist, specialist i neurogastronomi Rasmus Bredahl samt sensoriker og supersmager Lisbeth Ankersen sætter fokus på smagen.

Vær også med på første række, når toppen af dansk gastronomi hyldes og hædres til årets White Guide lancering. Det er også her Året ret med Gris kåres i samarbejde med netop White Guide.

Så er du glad for smag, gastronomi og dygtige kokke, så vær med d. 30 november.

Tilmeld dig her

 

Anders Nicolajsen

Anders Nicolajsen

Markedskonsulent (foodservice, gastronomi og udvikling) - Marked & Ernæring

Telefon +4533394405

Mobil +4553645853


Lyst - Daniel McBurnie

Søllerød Kro - Brian Mark Hansen

Syttende - Jesper Koch

Falsled Kro - Kasper Hasse

Studio - Alan Bates